Društvo Joga v vsakdanjem življenju Novo mesto

Bi jogo vadili raje doma?

Od leta 2020 poleg vadbe joge v živo izvajamo tudi vadbo joge na daljavo, in sicer preko spletne aplikacije Zoom. Vsi, ki jogo raje vadite v domačem okolju, vabljeni, da se nam pridružite. Za vse informacije in pomoč smo vam vedno na voljo na elektronskem naslovu Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Za ogled potrebujete Javascript, da si jo ogledate. in na telefonski številki 040 615 000.

Cenik vadbe

Tu boste našli cenik za vadbeno sezono 2023/2024. Na voljo so različne možnosti, med katerimi se za vsakogar zagotovo najde najprimernejša :)

Osnovne informacije o vadbi

Za vse, ki bi se želeli pridružiti na vadbi po sistemu Joga v vsakdanjem življenju, smo pripravili nekaj osnovnih informacij za čim bolj udoben začetek.

Inštruktorji Joge v vsakdanjem življenju

V Sloveniji vadba Joge v vsakdanjem življenju poteka na 108 lokacijah. Vadbo vodijo usposobljeni in certificirani inštruktorji, ki imajo za seboj večletno izobraževanje in opravljene izpite na državni in mednarodni ravni.

Khatu Pranam - Pozdrav Khatuju

Khatu Pranam (Pozdrav Khatuju) je sklop asan Joge v vsakdanjem življenju. Učimo se ga od 1. do 8. stopnje in tako postopoma spoznavamo vse njegove blagodejne učinke. Posvečen je utemeljitelju duhovne linije učiteljev Joge v vsakdanjem življenju Sri Dip Narayan Mahaprabhujiju, ki je 135 let živel v vasi Khatu v indijski državi Rajasthan.

Bari Khatu Pranam

Serija asan (jogijskih telesnih vaj) Bari Khatu Pranam je sestavljena iz 27 položajev, ki harmonizirajo telo, um in dušo. Je nadgradnja starejše serije asan Khatu Pranam z 20 položaji.