Dobrodošli ljubitelji joge, da se nam pridružite na vadbi po sistemu Joga v vsakdanjem življenju. Primerna je prav za vsakogar, saj postopoma usvajamo jogijske tehnike, ki so blagodejne za telo, um in dušo, ne glede na našo starost in telesno pripravljenost.

meditation

V društvu Joga v vsakdanjem življenju Novo mesto vsako leto organiziramo vodeno vadbo joge v več kot 20 različnih skupinah na področju Dolenjske, Bele Krajine in Posavja. Z novo vadbeno sezono pričenjamo v septembru in oktobru. Vsakdo lahko sebi najbolj primerno skupino poišče v zavihku Lokacije, kjer so objavljeni urniki vseh skupin v izbranem kraju. Vedno smo za dodatne informacije in pomoč pri izbiri skupine na voljo na telefonski številki 040 615 000 ali pa na elektronskem naslovu Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Za ogled potrebujete Javascript, da si jo ogledate.

Vsem, ki se z vadbo po sistemu Joga v vsakdanjem življenju srečujete prvič, toplo priporočamo vpis v katerokoli začetno skupino. 1. stopnja je namreč najpomembnejša stopnja, kjer se učimo abecede osnovnih jogijskih vaj, ki so temeljne za pravilno vadbo na višjih stopnjah. Vpisi potekajo v septembru in oktobru pri inštruktorju izbrane začetne skupine. Vpisi so namenjeni le začetnikom. Vsi ostali pa so dobrodošli v vseh začetnih ali nadaljevalnih skupinah, pri čemer ponovni vpis ni potreben.

Da bo naša vadba čimbolj prijetna, s seboj prinesimo nam ljubo podlago za vadbo (dekico ali armafleks) in se oblecimo v udobna ohlapna oblačila naravnih materialov. 

Toplo vabljeni :)