Aktualno

05 Junij 2024

Dobrodošli na vadbi joge v parku

Dragi prijatelji joge, v toplih poletnih dneh organiziramo že tradicionalno brezplačno jogo v parku. Potekala bo na več lokacijah Dolenjske, Bele Krajine in Posavja. Vadbe se lahko udeleži prav vsak, ki si to želi. Lepo vabljeni!

24 April 2024

Predstavitev OM Ašrama

Dragi prijatelji joge, vabimo vas na predstavitev gradnje in otvoritve OM Ašrama, ki bo potekala v petek, 26. aprila 2024, od 18.30 dalje, v prostorih društva Joga v vsakdanjem življenju Novo mesto, na Prešernovem trgu 8. Po predstavitvi bo sledila pogostitev s tradicionalnimi indijskimi vegetarijanskimi specialitetami. Lepo vabljeni!

02 Januar 2024

Voščilo 2024

Dragi prijatelji joge, ob novem letu vam želimo zdravo in radosti polno novo leto 2024!

17 December 2023

Dobrodelni praznični december: pomoč družinam v Ukrajini

Dragi prijateji joge, december je čas prazničnih dni, ko si vsakdo zasluži malo čarovnije. Zveza joga društev Slovenije v letošnjem decembru zbira donacije za pomoč Ukrajini, saj se na nevarnih območjih nahaja 20 družin, ki so del sistema Yoga in Daily Life. V mestih Čerkasi in Kijev ima YIDL namreč dva joga centra, katerih člani so Vishwagurujijevi učenci in inštruktorji. Vse informacije v zvezi z doniranjem so priložene. 
Že vnaprej se prisrčno zahvaljujemo za vso pomoč.
 
13 September 2023

Vabljeni k vpisu v začetne skupine

Dragi prijatelji, z veseljem sporočamo, da bomo v oktobru 2023 pričeli z novo sezono vadbe joge. Vsi, ki bi se želeli poprvič srečati z vadbo joge, vas toplo vabimo k vpisu v eno izmed mnogih začetnih skupin. Letos bomo dodatno začetno skupino prvič organizirali tudi v Knjižnici Mirana Jarca v Novem mestu. Vabljeni, da se nam pridružite na vadbi izvorne joge.